Ολοκληρωμένα Project

Yurumates wa?

Τι συμβαίνει στην ζωή των Yurumates όταν εμφανίζεται η μικρή αδελφή της Sae;
Η ζωή των 4 επίδοξων φοιτητών στην συνέχεια του Yurumates.


λινκ για πρώτο κομμάτι
λινκ για δεύτερο κομμάτι


Yurumates

Η Yurume μετακομίζει στο Τόκιο με σκοπό να δώσει εισαγωγικές για το πανεπιστήμιο,αφού πρώτα προετοιμαστεί σε κάποιο  φροντιστήριο της περιοχής. Στο δωμάτιο που θα νοικιάσει την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη μόλις ανοίξει την ντουλάπα,το δωμάτιο της είναι χωρισμένο στα δύο ,μόλις απέκτησε καινούργιους συγκάτοικους....

Λινκ για κομμάτι 1
Λινκ για κομμάτι 2


Serial Experiments Lain

Μια μαθήτρια γυμνασίου αυτοκτονεί πηδώντας από ένα κτίριο. Την ίδια κιόλας εβδομάδα παιδιά από το σχολείο της αρχίζουν να δέχονται e-mail με αποστολέα την κοπέλα που πέθανε. Η Lain ακούγοντας την ιστορία αυτή αποφασίζει να ασχοληθεί ξανά με τον παραμελημένο υπολογιστή της και τελικά ανακαλύπτει ότι έχει λάβει και αυτή μήνυμα.Εκεί η νεκρή κοπέλα την ενημερώνει πως στην πραγματικότητα δεν έχει πεθάνει,απλά εγκατέλειψε το σώμα της και ζει μέσα στο Wired(κάτι σαν το διαδίκτυο).

Η σειρά αποτελείται από 13 επεισόδια και προβλήθηκε το διάστημα από 07.07.1998 εως 29.09.1998.

Γλώσσα:Ιαπωνικά
Υπότιτλοι:Ελληνικά


Anime Tenchou
Ο υπεύθυνος του καταστήματος που πουλάει anime στο lucky star ή αλλιώς ένας χαρακτήρας φτιαγμένος για διαφημιστικούς σκοπούς της εταιρείας Animate.
Ένα 2-λεπτο OVA  σε σκηνοθεσία  Hideaki Anno.


Γλώσσα: Ιαπωνικά
Υπότιτλοι:Ελληνικά

Λινκ


Paranoia Agent
Μια σειρά από ιστορίες με κοινό δείχτη ένα αγόρι που χτυπάει ανθρώπους με ένα μπαστούνι του μπέιζμπολ κάνοντας ρόλερ.Γέννημα της φαντασίας(ή της παράνοιας) κάποιων ανθρώπων,πραγματικό γεγονός ή κάτι ακόμα πιο περίεργο...

Η σειρά προβλήθηκε από 03.02.2004 εως 18.05.2004
Αποτελείται από 13 επεισόδια

Γλώσσα: Ιαπωνικά
Υπότιτλοι:Ελληνικά

Ευχαριστούμε  τον 


Εναλλακτικά  
Υπότιτλοι +αρχείο τορρεντ + οδηγίεςBiohazard 4D Executer
Η ταινία βασίζεται στο Resident evil και προβαλλόταν σε ειδικούς κινηματογράφους της Ιαπωνίας(κυρίως σε θεματικά πάρκα ) είναι παραγωγής 2000 και τα γραφικά του είναι επιπέδου psone.

Υπόθεση: H Umbrella στέλνει στην πόλη Racoon μια ομάδα μισθοφόρων  για να φέρουν πίσω μια γιατρό που η έρευνά της είναι ωφέλιμη για την εταιρία.


Γλώσσα: ιαπωνικά
Υπότιτλοι: ελληνικοί (για τους αγγλικούς απλά απενεργοποιήστε τους υπότιτλους)
Appleseed OVA (1988)

Μέτα τη λήξη του Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου μια ομάδα γνωστή και ως  Γενικό Γραφείο Ελέγχου προσπαθεί να σώσει τον εναπομείναντα κόσμο σε μια πόλη μοντέλο την Olympus.Εκεί γεννιέται και ένα νέο είδος τα επονομαζόμενα biodroids τα οποία είναι μισά άνθρωποι μισά ρομπότ.Η πόλη είναι ιδανική,καθόλου ανεργία,ιατρική περίθαλψη και όλα τα καλά ενός κράτους πρόνοιας.Κάποιοι όμως φαίνεται να διαφωνούν κατά πόσο ισχύει πράγματι αυτό και κατά πόσο η ηγεσία της πόλης δεν είναι άλλο παρά ένας συγκαλυμμένος δυνάστης.

Γλώσσα : Ιαπωνικά
Υπότιτλοι : Ελληνικά


οδηγίες για αποσυμπίεση εδώ

Shikabane Hime Kuro
Η άμεση συνέχεια του Shikabane Hime Aka.Έξι μήνες μετά τον θάνατο του Κέσεϊ από τους Σισισέι η Μάκινα βρίσκεται φυλακισμένη σε ένα "ναό" των Κόγκου ενώ ο Ούρι εκπαιδεύεται για να γίνει άξιος Φρουρός ιερέας ώστε να μην του πάρουν το δέσιμο με την Μάκινα.Οι Σισισέι και ο προδότης μοναχός συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να καταστρέψουν την Κόγκου και τις Shikabane Hime.
...

Συνολικά αποτελείται από 12 επεισόδια
Προβλήθηκε από τις 01.01.2009   μέχρι 26.03.2009
Επιπλέον έξτρα επεισόδια 1 OVA + ένα 4λεπτο με Chibi anime

Δημοσίευση με τα νέα λινκ
omake

Shikabane Hime Aka
Shikabane είναι οι νεκροί που υπάρχουν ακόμα παρά το θάνατο τους  λόγω της θέλησής τους για ζωή.Επιτίθενται στους ανθρώπους και τους σκοτώνουν.
Οι Shikabane-Hime απ'την άλλη,είναι πεθαμένες κοπέλες που έχουν φτιαχτεί να κυνηγούν τα Shikabane. O Κάγκαμι Ούρι είναι ένα ορφανό αγόρι που μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο με τον μοναχό Τάγκαμι Κέσεϊ ο οποίος είναι Φρουρός και υπεύθυνος για την Shikabane_Ηime Μάκινα Χοσιμούρα.
...
Συνολικά αποτελείται από 13 επεισόδια
Προβλήθηκε από τις 02.10.2008  μέχρι 25.12.2008

Δημοσίευση με τα νέα λινκ

2 σχόλια: